Szolgáltatások

  • Prev

Profi mérkőzések és újdonságok a II. Répcelaki Küzdősport Gálán!

"A harcművészet végső soron önismeret. Egy rúgás vagy ütés nem az ellenfeled küldi a pokolra, hanem az egódat, a félelmeidet és a saját belső gátjaidat." Bruce Lee-t bizonyára keveseknek kell bemutatni, és mi mással is indíthatnánk útjára a visszaszámlálást a 2021. szeptember 18-án sorra kerülő II. Répcelaki Küzdősport Gálára, mint a legendás kung-fu mester, filmsztár egyik örökéletű mondásával.

A küzdősportok világszerte nagy népszerűségnek örvendenek, és abban a reményben vágtunk bele - a Vasi Szikra Utánpótlás Sportegyesülettel, Őze-Guth Szilvia koordinátorral, valamint Varsányi Áronnal, a Kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület vezetőjével karöltve - idei rendezvényük megszervezésébe, hogy a 2020-as eseményhez hasonlóan több száz nézőnek, érdeklődőnek nyújtsunk emlékezetes sportélményt.

Sportnyelven fogalmazva „emeljük a tétet”, ugyanis a 2021-es rendezvény szó minden értelemben igazi gála lesz, ugyanis a program nagy részében profi harcosok feszülnek majd egymásnak a látványos fénytechnikával körülvett szorítóban, és a honi sportolók a párharcok többségében külföldi vetélytársak ellen mérethetik meg magukat!

Az eredeti terveink szerint ezúttal egy délelőtti kvázi felvezető programmal indítottuk volna a napot, azonban végül a kevesebb néha több elvet követve egy rövidebb, de minden téren tömörebb, látványosabb, kb. 2,5 órás, 19 órakor rajtoló esti program mellett tettük le a voksokat.

A programból természetesen most is kiveszik a részüket a Répcelaki Rakurai Karate Egyesület versenyzői (köztük például a kétszeres Európa-bajnok Seregély Gyöngyi is), és mintegy „előételként” a Kőszegi Fitt-Box Ökölvívó Egyesület, illetve a szombathelyi Haladás VSE amatőr bokszolói melegítik be – a speaker „Deze” Takács Péter mellett - a Répce Sportcsarnok nagytermében felállított szorítót.

Az MMA idén sem maradhat ki a kínálatból, ennek keretében a zalaegerszegiek kiváló profi harcosa, Molnár Benjamin borítja majd tűzbe a kötélnégyszöget, méghozzá a montenegrói "Tigrissel" azaz Masan Andjeliccel összecsapva, ráadásul címmérkőzés keretében, és a tehetséges (szintén profi MMA-s) Boldog Martin is visszatér hozzánk, hogy megméresse magát a szerb Vladimir Vujadinovval szemben.

 

 MolnarBenji1

 

Jóni Máté neve nem csak a K1 világában cseng jól, a fiatal, kategóriájában világbajnoki címig jutó profi sportoló a Tv2 Exatlon című műsorában, vetélkedőjében is megmérette magát, most pedig Répcelakon fog kesztyűt húzni egy interkontinentális címmérkőzés keretében, a szerb Vanja Dimitrovval összecsapva.

 

 JoniMate1

 

Térjünk is át a profi ökölvívókra, eseményünkön debütál majd a hivatásosok között a korábbi amatőr országos bajnok, Európa-bajnoki bronzérmes Nagy Angéla, és szorítóba lép a profik között eddig veretlen, Angélához hasonlóan székesfehérvári illetőségű Kiliti Tamás is!

 

KilitiTamas1

 

Jegyek a Répce Sportcsarnok büféjében, valamint hétköznap munkaidőben az emeleti, második irodában vásárolhatók, illetve hamarosan Szombathelyen, Zalaegerszegen, valamint Székesfehérváron is elérhetők lesznek!


Ezúton is szeretnénk jelezni, hogy a jelenleg is érvényben lévő jogszabályok szerint a sporteseményeket továbbra is kizárólag az érvényes védettségi igazolvánnyal (plasztikkártya, vagy applikáció) rendelkezők látogathatják nézőként, illetve a 18 éven aluliak védettek kíséretében léphetnek be. Ezek a szabályok szinte biztosan érvényben lesznek a gálán is, így kérjük, a belépőket ennek figyelembevételével váltsák meg!


Normál belépő (a lelátóra vagy a küzdőtérre): 2000 Ft
V.I.P. belépő (a ring mellé, vendéglátással): 5000 Ft

Fotók forrása: facebook

 

IIGalaPlakatszept

Minden Sportigényre

  • mksz
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…