Szolgáltatások

  • Prev

Új szabályok a Répce Sportcsarnokban a járványügyi korlátozások miatt

2021. március 8-tól előreláthatóan 2021. április 7-ig újabb korlátozó intézkedések lépnek életbe Magyarországon a koronavírus-járvány terjedése miatt, ezek közül több is érinti a Répce Sportcsarnokot, illetve a létesítmény látogatóit.

A rendeletek szerint az említett időszakban zárva tartanak az iskolák és az óvodák, így a Répce Sportcsarnokban is szünetelnek az utánpótlás korosztályok edzései, és természetesen a testnevelés órák sem lesznek megtartva.

A létesítménybe visszavonásig kizárólag a létesítmény, az üzemeltető Répcelaki Sportegyesület dolgozói, vezetői, az általános iskola adminisztratív munkát végző, ügyeletet biztosító munkatársai, valamint a Répcelaki SE által szervezett felnőtt edzések, mérkőzések idejére a közvetlenül érintett sportolók (kizárólag felnőtt kézilabda, 2021. március 8-án futsal bajnoki találkozó – a szezon utolsó mérkőzése), edzők, stábtagok, játékvezetők, munkaidőben (hétfőtől-péntekig 8-16 óráig) a hivatalos ügyintézésre érkezők léphetnek be, illetve tartózkodhatnak!

Köszönjük a megértést, az együttműködést, és jó egészséget kívánunk mindenkinek abban a reményben, hogy hamarosan ismét a megszokott formában, intenzitással pezseghet az élet a Répce Sportcsarnokban!

Minden Sportigényre

  • mksz
Top
We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…